Winter-Printable

De winter staat voor de deur, dat betekent voor velen onder ons bewuster tijd maken voor wat cozy reading time! Ben jij één van die winterfans en wil je nog snel even je leesdoelen voor deze winter bijstellen? Ga er dan lekker bewust mee aan de slag dankzij deze gratis printable!

Je kan deze printable rechtstreeks afdrukken maar kan hem ook gewoon lekker delen op je instagram-stories! Ik ben namelijk razend benieuwd wat jij graag onder je boom zou willen dit jaar! Inspiratie is hier aaaaltijd welkom!

2 gedachten over “Winter-Printable

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s