Over mij

Hoi, ik ben lauranne!

Een vrolijke lezer uit Lievegem. Daar woon ik met mijn vriend Boris, pluizige poes Hiro en onze gestoorde Welsh Corgi, Zappa.

Overdag werk in in een Initiatief Beschut Wonen. Dit doe ik met heel mijn hart, maar toch heb ik nog een andere passie. Taal. Lezen en schrijven is écht mijn ding.

De boeken die ik lees zijn heel uiteenlopend, van fantasy tot waargebeurd, van auteurs uit eigen land naar auteurs met een heel andere cultuur. Ik heb geen specifiek lievelings genre, maar ik hou wel heel erg van graphic novels.

Wanneer ik geen boek aan het lezen ben kijk ik waarschijnlijk Netflix.

Samenwerken?

Diensten voor uitgevers of auteurs
Wil je een samenwerking met mij aangaan, een boeiende, doch eerlijke recensie over je boek hebben? Ben je op zoek naar een proeflezer? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Social Media Coaching
Zoek je iemand om je te helpen bij het opstellen en in stand houden van je sociale media? Heb je nood aan tips en tricks om je instagram of facebook feeds aantrekkelijker te maken? Dan kan ik je daarbij helpen

Heb je mij nodig? Geef gerust een seintje via de contactpagina

Ohja, als je hier een boek hebt gespot dat je graag zelf ook wilt kopen, gebruik dan fijn mijn linkje naar Bol.com, zo verdien ook ik een centje bij!